Minggu, 03 Mei 2015

Cara Pilih Lan Store Chard

Cara Pilih Lan Store Chard

Chard iku sayur-sayuran kondhang ing kelas leafy sayuran ijo. Iku sumber saka sugih penting gizi lan mulane iku Kajaba iku populer kanggo smoothies ijo lan jajanan kesehatan. A anggota rodo mawerna-werna saka kulawarga beet, godhong Chard ijo peteng ing werna kanthi nglukis vena coursing liwat. Lan fitur menarik saka sayur-sayuran iki werna saka stalk. Stalk beda-beda gumantung ing werna lan putih, abang, oranye, kuning utawa Jambon.

Yen sampeyan, kaya wong akeh, wis isin gaya kesehatan paling anyar saka ngombé smoothies ijo kanggo nedha isuk, nedha awan lan nedha bengi, sampeyan kulkas kudu diiseni karo sayuran ijo leafy. Sampeyan tetep wong-wong mau cedhak ing tangan supaya sampeyan bisa nyiyapake lan seneng ngombe sehat kapan pengin. Nanging, asring sampeyan sok dong mirsani yen godhong lah lan garing knthi angel dina sawise tuku. Akibaté, padha ora tetep calon cocok kanggo smoothie ijo sehat.

Akeh milih kanggo tetanduran ijo leafy sayuran ing Kebon lan backyards kanggo njaluk paling apik lan paling seger pametumu sing, nanging uga ora dadi pilihan kanggo kabeh. Kanggo Klompok pungkasan, bakal bantuan kanggo mangerteni carane pilih lan nyimpen Chard.

Carane Pilih

Nalika kowe Shopping kanggo Chard, ana sawetara penunjuk sing bakal bantuan marang Chard seger saka godhong stale.

· Kawitan, nliti kawontenan ing godhong. Ing godhong Chard whichever macem-macem sampeyan tuku kudu tenan lan padhang ijo ing warna.

· Kapindho, mrekso kawontenan ing igo. Igo kudu kaku lan bejat. Ana ngirim ora dadi apa coklat panggonan utawa gawe tondho ing igo.

· Katelu, ana ngirim ora duwe bolongan.

· Ing ukuran godhong Chard wis ngomong utama wonten ing rasa. Gedhe-gedhe cilik sing asri lan manis nalika gedhe-gedhe sing luwih gedhe sing rada bitterish lan kenyel.

Carane Simpen

Yen sampeyan arep kanggo nggunakake godhong langsung, mung wisuh lan nyelehake mau menyang Blender Panjenengan. Nanging, yen sampeyan dienggo kanggo nyimpen iku ing sabanjure sawetara dina, kene apa sing ngirim apa.

· Lebokake godhong ing lembab kertas anduk. Iki bakal nyegah isi Kelembapan lan nyegah Chard saka wilting. Aja ngumbah godhong sadurunge bungkusan mau ing alat. Keluwihan Kelembapan saka ngumbah nyebabake menyang rot.

· Simpen ing godhong kebungkus ing kertas ing tas plastik ventilated mlaku. Selehake tas ing kulkas. Chard bisa refrigerated ing proses iki kanggo nganti 4 dina.

· Nalika nyimpen godhong Chard ora apik banget akeh godhong menyang plastik. Minangka ana ora akeh papan kanggo ambegan, isi lah luwih cepet.

· Pembekuan punika cara liyane kanggo nyimpen sayur-sayuran kanggo dadi maneh wektu. Chard blanch kanggo 3-4 menit. Mbukak sayuran ing banyu kadhemen lan nyimpen ing kothak mesin pembeku utawa tas. Blanching sayuran ora mung prolongs gesang lan ngreksa sing nutrisi nilai, nanging uga nahan werna.

· Woh-wohan kayata apples, pears lan tomat nimbulaké leafy sayuran kanggo wilt lan bosok cepet minangka padha gawé gas etilen. Empu, woh-wohan lan sayuran ngirim ora bisa disimpen bebarengan.

Dadi, tindakake iki tips prasaja lan ngreksa gesang sayuran ijo leafy kayata Chard.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar